Jump to content
Sign in to follow this  
Digitalwave

Toyo HPDE -- Code Given Doesn't Work

Recommended Posts

Digitalwave

I submitted a Toyo Bucks contigency and received the code really quickly, within a few hours. I realize it says it will take 24-48 hours for the code to become active. However, it has now been 6 days, and my code still isn't working at www.trackdaytire.com. The error says the code does not exist. I tried emailing the email address which sent the code, but I haven't received a reply.

Edited by Digitalwave

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aldrin V.
19 hours ago, Digitalwave said:

I submitted a Toyo Bucks contigency and received the code really quickly, within a few hours. I realize it says it will take 24-48 hours for the code to become active. However, it has now been 6 days, and my code still isn't working at www.trackdaytire.com. The error says the code does not exist. I tried emailing the email address which sent the code, but I haven't received a reply.

Hey Digitalwave, 

I just responded to your support email. We will work with TrackDayTire.com to figure out what is going on. 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...